KP-Servicepartner

Yritys

Tutustu referensseihinSiirry KP News arkistoon

Kunnossapitopalvelut teollisuuden tarpeisiin

KP-ServicePartner Oy on tuotantolaitosten kunnossapitoon, ABUS- sekä Stahl -teollisuusnostureiden myyntiin ja kaikkien nosturivalmistajien nostureiden elinkaaripalveluihin keskittynyt kasvava suomalainen perheyhtiö, jonka palveluksessa on noin 100 kunnossapitoalan ammattilaista yli kymmenellä paikkakunnalla. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Siilinjärvellä. Vuonna 2003 perustetun yhtiön vahvuuksia ovat aito asiakaslähtöisyys, laaja-alainen palvelutarjonta sekä laadukkaat ABUS-nosturit. Yhtiön toimintaa tukevat virtaviivainen organisaatiorakenne ja tiivis yhteistyö kumppanien kanssa. Asiakkaita ovat kotimaiset teollisuusalojen yritykset.

Laatupolitiikka

KP-ServicePartner Oy:n lähtökohtana on täyttää asiakkaan tarpeet ja odotukset laadullisesti ja turvallisesti.  Sitoudumme laatupolitiikan mukaiseen työskentelyyn ja noudatamme toiminnassamme voimassa olevaa lainsäädäntöä. Seuraamme ja mittaamme toiminnan laatua ja sitoudumme toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

KP-ServicePartnerin johtamisjärjestelmä on ISO 9001:2015 -sertifioitu. Sertifikaatin on myöntänyt Bureau Veritas Certification.

KP-Servicepartner asiakkaat ovat meille aina yksilöllisiä

Haluamme palvella asiakkaitamme yksilöllisemmin ja laadukkaammin kuin kukaan muu. Avoimuudella, rehellisyydellä ja jatkuvalla kehittymisellä sovitut tavoitteet saavutetaan tehokkaasti. Toiminta on joustavaa ja mutkatonta, kun kaikki kunnossapitopalvelut löytyvät saman katon alta. Palvelukokonaisuus räätälöidään yhdessä asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Näin takaamme asiakkaallemme parhaan hyödyn palveluistamme.

KP-Servicepartner järjestelmällisyys on osa toimintaamme

Ylläpidämme ja edistämme asiakkaidemme tuotantolaitosten toimintaa ja tuottavuutta. Järjestelmällinen toimitapa on lähtökohta tuotantovarmalle kunnossapidolle. Systemaattista ja tehokasta toimitapaa vaalimme laajalla yhteistyöverkostolla, valikoiduilla järjestelmillä, ammattitaitoisilla asiakaspalvelijoilla sekä jatkuvalla oman osaamisen kehityksellä. Tiedämme, että kaikkea ei kannata tehdä itse. Luotettavat kumppanit ja kattava yhteistyöverkosto ovat tärkeä osa yhdessä onnistumista.

KP-Servicepartner turvallisuus on meille tärkeää

Turvallisuus on meille ykkösasia. Tavoitteenamme on nolla tapaturmaa. Vastuullisuus näkyy asenteissamme ja käytännön työssämme. Meillä työskentelevillä ammattilaisilla ja erikoisosaajilla on aina voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit sekä ensiapukoulutus. Riskien tunnistamisella, toiminnan suunnittelulla ja käytännön toimenpitellä pyritään ehkäisemään riskien toteutumista.