KP-Servicepartner siltanosturit

Siltanosturit

ABUS-Siltanosturit

ABUS siltanostureiden jopa 120 tonnin nostokyky tekevät niistä parhaan ratkaisun erityisesti vaativiin nostoihin ja laajoille työskentelyalueille.

Yksipalkkinen siltanosturi

Yksipalkkinen siltanosturi

ABUS yksipalkkiset siltanosturit takaavat optimaalisen materiaalivirran myös tilanteissa, joissa tilankäytön on oltava tehokasta, kuten tuotantolaitoksissa ja varastoissa, joissa on vain vähän tilaa nosturijärjestelmille. ABUS yksipalkkinosturit voidaan toimittaa valssatuilla palkeilla tai hitsatuilla kotelopalkeilla. Erilaisten pääpalkin liitäntäversioiden ansiosta jokainen nosturityyppi voidaan optimoida korkeuden minimoimiseksi, jotta koukku saadaan mahdollisimman ylös.

Nostokyky 16 tonniin asti.

Jänneväli jopa 39 metriä
(riippuu nostokyvystä).

Rakenteen korkeus voidaan optimoida eri liitäntävaihtoehtoja hyödyntämällä.

Koukku saadaan sijoitettua mahdollisimman korkealle.

Kaksipalkkinen siltanosturi

Kaksipalkkinen siltanosturi

ABUS kaksipalkkisen siltanosturin enimmäiskapasiteetti voi olla jopa 120 tonnia. Niitä voidaan toimittaa eri kokoonpanoina ja niiden monipuolisuus mahdollistaa lisävaatimusten täyttämisen. Esimerkiksi nosturien suurempien nopeuksien, huoltotasojen, kävelysilloilla varustettujen vaunujen ja lisänostinten toteuttaminen on erittäin helppoa.

Nostokyky 120 tonniin asti.

Jänneväli voi olla jopa 40 metriä (riippuu nostokyvystä).

Lisäominaisuuksia voidaan helposti lisätä.

Suuret pitkittäiset ja poikittaiset liikenopeudet ovat mahdollisia.

Riippuvarakenteinen siltanosturi

Riippuvarakenteinen siltanosturi

ABUS riippuvarakenteiset siltanosturit tarjoavat ratkaisuja sovelluskohteisiin, joissa nosturin kiskot on asennettu vapaasti seisovan rakenteen tai rakennuksen pylväiden sijaan kattoihin. Optimaalinen ulottuma sivulle mahdollistaa rakennuksen leveyden käytön mahdollisimman tehokkaasti.

Seinäkonsolinosturi

Seinäkonsoli nosturi

ABUS seinäkonsolinosturit kulkevat omilla nostinradoillaan rakennuksen keskitasolla riippuvarakenteisten siltanostureiden alapuolella. Ne ovat ihanteellinen ratkaisu useiden työpisteiden kattamiseksi yhdellä nosturilla. ABUSin EWL-tyyppisten seinäkonsolinosturien jänneväli voi olla jopa 12 metriä ja niiden nostokapasiteetti voi olla jopa 5 tonnia.

 

Yhteyshenkilöt

Tomi Kosonen

Puhelin

044 7622 549

Sähköposti

tomi.kosonen@kp-servicepartner.com

Ilkka Petäjistö

Puhelin

050 048 8478

Sähköposti

ilkka.petajisto@kp-servicepartner.com

Juuso Haapala

Puhelin

044 762 2562

Sähköposti

juuso.haapala@kp-servicepartner.com