KP-Servicepartner nostovaunut

Nostovaunut

ABUS-Nostovaunut

Sähköiset ABUS-vaijerinostimet ovat nosturijärjestelmiemme tärkein osa. Lisäksi ne ovat ABUSin vuosikymmenien tutkimus- ja kehitystyön tulos. Vaijerinostimet valmistetaan ABUSin tuotantolaitoksilla Gummersbachissa käyttäen kehittyneintä käytettävissä olevaa tekniikkaa ja ne ovat osoitus tuotteidemme luotettavuudesta ja kestävyydestä.

Turvallinen nostokyky sähköisten ABUS-vaijerinostimien valikoimasta ulottuu 1 tonnista 120 tonniin. Asiakkaamme voivat sovelluksesta ja vaatimuksista riippuen valita laajasta mallivalikoimastamme, joka alkaa tavallisesta alemman nostokyvyn vaijerinostimesta ja ulottuu ylemmän nostokyvyn erityisiin nostinvaunumalleihin, joissa on lisäominaisuuksia. Kaikille vaijerinostimille on kuitenkin yhteistä korkea käytössäoloaika ja materiaalinkäsittelytoiminnan turvallisuus.

 

Yksipalkkinosturin nostinvaunu / Rakenne-E

Yksipalkkinosturin nostinvaunu / Rakenne-E

Yksipalkkinosturin nostinvaunu taloudellisena vaihtoehtona, jossa on kompakti rakenne ja edulliset mitat. Nostokyky 1–16 tonnia. Kaksi suorakäyttöistä siirtomoottoria. Poikittainen vaunu on säädettävissä erilaisten laipan leveyksien mukaan.

Riippuvarakenteinen nostinvaunu / Rakenne-U

Riippuvarakenteinen nostinvaunu / Rakenne-U

Yksipalkkinosturin nostinvaunu, jossa on kaksi U-tyypin vaunua mahdollistavat suuren nostokapasiteetin ja pitkät nostokorkeudet. Nostokyky 6,3–25 tonnia. Nostovaunun siirto suoraan akselilta ilman avovälitystä. Tätä nostinta käyttäen nosturit, joiden nostokapasiteetit ovat suurempia, mutta jännevälit pienempiä, voidaan suunnitella yksipalkkisiksi nostureiksi.

Sivulta nostava yksipalkkinosturin nostin / Rakenne-S

Sivulta nostava yksipalkkinosturin nostin / Rakenne-S

Koukku saadaan mahdollisimman ylös käyttämällä sivulta nostavaa nostinta, jonka koukku sijaitsee nosturipalkin vieressä. Nostokyky 1–10 tonnia. Tällä yhdistelmällä, kun nosturin koukku saadaan optimaalisimpaan sijaintiin mahdollisimman korkealle ja yksipalkkisen nosturin jänneväliä voidaan muokata (35 metriä tai jopa enemmän), saavutetaan rakennusinvestoinneissa kustannusetuja.

Kaksipalkkinosturin perusnostinvaunu / Rakenne-D

Kaksipalkkinosturin perusnostinvaunu / Rakenne-D

Pienikokoinen kaksipalkkinen nostinvaunu keskikokoisiin nostoihin aina 63 tonniin asti. Kiertyvät päätykannattimet varmistavat kaikkien neljän pyörän varman kosketuksen rataan. Nostimen vaunussa on kaksi suorakäyttöistä siirtomoottoria.

Matalarakenteinen nostovaunu kaksipalkkinostureille / Rakenne-DA

Matalarakenteinen nostovaunu kaksipalkkinostureille / Rakenne-DA

Nostinta päätykannattimien välissä kannattava poikittaispalkki on nivelletty, toisin kuin D-tyypin yksikössä. Nostimen korkeus on näin ollen mahdollisimman pieni. Tämä on tarpeen silloin, kun nosturin yläpuolella on vain vähän tilaa, ja se on vaihtoehto DQA-tyypille, jonka korkeus on myös pieni.

Erikoismatala nostinvaunu kaksipalkkinostureille / Rakenne-DQA

Erikoismatala nostinvaunu kaksipalkkinostureille / Rakenne-DQA

Kompakti nostinvaunu nostokyvyltään 40 tonniin asti. Erittäin matala rakenne, jossa vaijerirummun akseli on liikesuuntaan nähden poikittain; nivelletyt päätykannattimet varmistavat kaikkien neljän pyörän kosketuksen rataan ja kahteen suorakäyttöiseen siirtomoottoriin.

Kaksoiskoneistolla varustettu kaksipalkkinosturin nostinvaunu / Rakenne-Z

Kaksoinkoneistolla varustettu kaksipalkkinosturin nostinvaunu / Rakenne-Z

Kompakti kahdella nostimella varustettu nostinvaunu 120 tonnin turvalliselle hyötykuormalle nivelöidyillä päätykannattimilla, joilla varmistetaan kaikkien neljän pyörän positiivinen kosketus rataan ja kahteen suorakäyttöiseen siirtomoottoriin.

Yhteyshenkilöt

Juuso Haapala

Puhelin

044 762 2562

Sähköposti

juuso.haapala@kp-servicepartner.com

Ilkka Petäjistö

Puhelin

050 048 8478

Sähköposti

ilkka.petajisto@kp-servicepartner.com

Tomi Kosonen

Puhelin

044 7622 549

Sähköposti

tomi.kosonen@kp-servicepartner.com