KP-Servicepartner kevytnosturijärjestelmät

Kevytnosturijärjestelmät

ABUS-Kevytnosturijärjestelmät

ABUS HB-kevytnosturijärjestelmät tarjoavat joustavan ja luotettavan materiaalinkäsittelyratkaisun.

HB-nosturijärjestelmä on yksi kehittyneemmistä materiaalien käsittely- ja nostoratkaisuista. Se yhdistää ketjunostimen tehokkuuden siltanosturin liikkuvuuden kustannustehokkaasti.

ABUS HB-järjestelmä muodostuu rakennemoduuleista, jotka mahdollistavat materiaalivirroille sopivat kokonaisratkaisut. HB-järjestelmä on  joustavasti asennettavissa lähes kaikentyyppisiin halleihin ja tilaratkaisuihin ja se mahdollistaa luotettavan kiinnityksen mitä erilaisimpiin kattorakenteisiin.

1-nostinrata

Kevytnosturi 1-nostinrata

ABUS-yksipalkkinosturi on tarkoitettu erityisesti kuormien nostamiseen paikallisesti sekä niiden siirtämiseen pitkittäissuunnassa pisteestä pisteeseen. Kaarevien radan osien ansiosta nosturi pystyy siirtymään rakennuksessa tarkasti tarpeiden mukaisesti. Työpisteet voidaan tarpeen mukaan yhdistää tällä tavalla tai nosturi voidaan mukauttaa koneiden yksilöllisen sijainnin mukaan.

2-nostinrata

Kevytnosturi 2-nostinrata

Kaksi nostinrataa ripustetaan rinnakkain ABUS 2-nostinradaksi ja nosturi ripustetaan nostinratojen väliin. Kuormat jakautuvat tasaisemmin, jolloin rakennuksen rakenteet kuormittuvat vähemmän. Jänneväliä on mahdollista kasvattaa.

Yksipalkkinen nosturi EHB

Kevytnosturi yksipalkkinen nosturi EHB

ABUS yksipalkkinen nosturi EHB on yksinkertaisin HB-järjestelmäratkaisu, jolla materiaalien käsittely eri kohdissa rakennusta voidaan ratkaista. Kahden nostinradan ja yhden nosturipalkin yksinkertaisen rakenteen ansiosta EHB on erittäin kevyt nosturi. Tämä helpottaa EHB:n siirtämistä manuaalisesti. Tämä nosturi on ihanteellinen ratkaisu kevytrakenteisiin rakennuksiin, joiden kantavuus on pieni.

Matalarakenteinen yksipalkkinen nosturi EHB-X

Kevytnosturi matalarakenteinen Yksipalkkinen nosturi EHB-X

EHB-X soveltuu rakennuksiin, jotka ovat liian matalia EHB-nosturille. Tämän yksipalkkisen nosturin nosturipalkki ei kulje nostinradan alapuolella, vaan niiden välissä. Nosturin kokonaiskorkeus sama kuin yhden profiilin korkeus. Tämä kasvattaa nostokorkeutta huomattavasti. Tästä saattaa olla suurta hyötyä, jos korkeita koneita pitää siirtää nosturin toiminta-alueella.

Kaksipalkkinen siltanosturi ZHB

Kevytnosturi kaksipalkkinen siltanosturi ZHB

Kaksipalkkinen siltanosturi ZHB on ratkaisu silloin, kun raskaita kuormia pitää siirtää pitkiä matkoja. ZHB:ssä on pitkä jänneväli. Lisäksi ABUS-ketjunostin on ripustettu nosturipalkkien väliin, jolloin nostokorkeus on optimaalinen.

Matalarakenteinen kaksipalkkinosturi ZHB-X

Kevytnosturi matalarakenteinen kaksipalkkinosturi ZHB-X

ZHB-X soveltuu rakennuksiin, jotka ovat liian matalia ZHB-nosturille. Tämän kaksipalkkisen nosturin nosturipalkki ei kulje nostinratojen alapuolella, vaan niiden välissä. Nosturin kokonaiskorkeus sama kuin yhden profiilin korkeus. Tämä kasvattaa nostokorkeutta huomattavasti. Tästä saattaa olla suurta hyötyä, jos korkeita koneita pitää siirtää nosturin toiminta-alueella.

Kaksipalkkinosturi kolmella radalla ZHB-3

Kevytnosturi kaksipalkkinosturi kolmella radalla ZHB-3

Kolmella radalla kulkeva ZHB-3-kaksipalkkinosturi näyttää, miten esteet voidaan ylittää: Tämä kaksipalkkinosturi on ripustettu kolmen nostinradan varaan. Tämä mahdollistaa erittäin pitkät jännevälit, jolloin nosturilla voidaan kattaa suuria lattiapinta-aloja.

Yksipalkkinosturi I-palkkirataan

Kevytnosturi yksipalkkinosturi I-palkkirataan

Yksipalkkinosturi ABUS EHB-I on erinomainen ratkaisu silloin, kun materiaalikuljetuksia pitää hoitaa rakennuksissa, joissa on jo valmiina nostinradalle sopivalla etäisyydellä olevat I-palkit. Kevyt nosturipalkki koostuu ontosta profiilista, joka soveltuu liikkumaan suoraan I-palkkien muodostamalla nostinradalla, kun siihen yhdistetään kaksi palkin alapuolella liikkuvaa vaunua.

Kaksipalkkinosturi I-palkkirataan

Kevytnosturi kaksipalkkinosturi I-palkkirataan

Kaksipalkkinosturi ZHB-I on ratkaisu silloin, kun raskaita kuormia pitää siirtää pitkiä matkoja. Myös ZHB-I:n nosturipalkit ovat pitkiä. Nosturi kulkee suoraan I-palkkien muodostamalla nostinradalla. Lisäksi ABUS-ketjunostin on ripustettu nosturipalkkien väliin, jolloin nostokorkeus on optimaalinen.

ABUS siirrettävät pukkinosturit

Kevytnosturi ABUS siirrettävät pukkinosturit

ABUS pukkinosturi tekee sähköisestä ketjunostimesta liikuteltavan ja mahdollistaa raskaiden kappaleiden liikuttelun. Tarvittaessa pukkinosturi on helposti purettavissa.

Pukkinosturin leveys määräytyy nostokuorman mukaan:

Max. kuorma | Max. leveys
250 kg | 7 900 mm
500 kg | 7 000 mm
800 kg | 6 500 mm
1 000 kg | 6 300 mm
1 250 kg | 5 650 mm
1 600 kg | 5 000 mm
2 000 kg | 4 000 mm

 

Nostokyky jopa
2000 kg

Korkeus jopa
5 metriä

Yhteyshenkilöt

Juuso Haapala

Puhelin

044 762 2562

Sähköposti

juuso.haapala@kp-servicepartner.com

Ilkka Petäjistö

Puhelin

050 048 8478

Sähköposti

ilkka.petajisto@kp-servicepartner.com

Tomi Kosonen

Puhelin

044 7622 549

Sähköposti

tomi.kosonen@kp-servicepartner.com