KP-Servicepartner ketjunostimet

Ketjunostimet

ABUS-Ketjunostimet

ABUS sähköisissä ketjunostimissa erityistä on matala rakenne, tarkka nosto sekä jarrun pitkä huoltoväli.

Kaikkiin ABUS-ketjunostimien malleihin saatavilla ABUliner-taajuusmuuttaja.

ABUliner-taajuusmuuttajalla saavutetaan tarkka nopeuden hallinta. Sopii erityisesti herkkien tuotteiden, kuten lasin tai keramiikan, tai pitkien, isojen kuormien sujuvaan käsittelyyn.

ABUliner mahdollistaa myös tarkan paikannuksen hankaliin kokoonpano- ja liitostöihin. Lisäturvallisuuden vuoksi taajuusmuuttajassa on elektroninen sammutusjärjestelmä, jossa on kaksi ohjelmoitavaa pysäytyskohtaa.

Työpisteissä päivittäisessä käytössä olevien ketjunostimien on oltava kestäviä sekä luotettavia ja niiden huoltotarpeen on oltava vähäinen. Matalarakenteisten sähköisten ABUS-ketjunostimien ABUCompact-mallisarja tarjoaa ratkaisuja aina 4 tonnin nostokapasiteettiin asti. Nostimien rakenne on tunnettua ABUS laatua. Modulaarinen rakenne mahdollistaa suuren nostonopeusalueen aina 20 m/min nopeuteen asti, nostokorkeus voi olla jopa 50 metriä.

Tarkkuusnostot, luistokytkin ja pikaliittimet samoin kuin toimivaksi havaittu kokojen GM2, GM4 ja GM6 suoraohjaus kuuluvat olennaisena osana vakiokokoonpanoon.

Ketjunostimet löytyvät varastosta, kysy lisää yhteyshenkilöiltä.

ABUCompact GMC

Ketjunostin ABUCompact GMC

ABUCompact GMC:n virransyöttöön riittää normaali 230 V:n pistokeliitäntä. Pienen painonsa ansiosta GMC soveltuu erityisen hyvin liikkuvaan käyttöön. GMC on saatavana yksi- tai kaksiketjuisena ja sen nostokapasiteetti voi olla jopa 100 kg/200 kg. Nostonopeus on portaattomasti säädettävissä. Käyttökelpoinen nostokorkeus voi olla jopa 20 m/10 m.

ABUCompact GM2

Ketjunostin ABUCompact GM2

ABUCompact GM2 on saatavana yksi- tai kaksiketjuisena. GM2:n nostokapasiteetti voi olla jopa 320 kg/630 kg. Nosturiradan pituus voi olla jopa 32 m/16 m. Nostokapasiteetista riippuen käytettävissä on eri nostonopeuksia.

ABUCompact GM4

Ketjunostin ABUCompact GM4

ABUCompact GM4 on saatavana yksi- tai kaksiketjuisena. GM4:n nostokapasiteetti voi olla jopa 630 kg/1,25 t. Nosturiradan pituus voi olla jopa 50 m/25 m. Nostokapasiteetista riippuen käytettävissä on eri nostonopeuksia.

ABUCompact GM6

Ketjunostin ABUCompact GM6

ABUCompact GM6 on saatavana yksi- tai kaksiketjuisena. GM6:n nostokapasiteetti voi olla jopa 1,25 t/2,5 t. Nosturiradan pituus voi olla jopa 35 m/17,5 m. Nostokapasiteetista riippuen käytettävissä on eri nostonopeuksia.

ABUCompact GM8

Ketjunostin ABUCompact GM8

ABUCompact GM8 on saatavana yksi- tai kaksiketjuisena. GM8:n nostokapasiteetti voi olla jopa 2 t/4 t. Nosturiradan pituus voi olla jopa 32 m/16 m. Nostokapasiteetista riippuen käytettävissä on eri nostonopeuksia. ABUCompact GM8:n vakiovarusteena on 48 V:n elektroninen ohjausyksikkö.

Yhteyshenkilöt

Juuso Haapala

Puhelin

044 762 2562

Sähköposti

juuso.haapala@kp-servicepartner.com

Ilkka Petäjistö

Puhelin

050 048 8478

Sähköposti

ilkka.petajisto@kp-servicepartner.com

Tomi Kosonen

Puhelin

044 7622 549

Sähköposti

tomi.kosonen@kp-servicepartner.com