KP-Servicepartner kääntöpuomit

Kääntöpuominosturit

ABUS-Kääntöpuominosturit

ABUS-kääntöpuominosturit ovat joustava ratkaisu työpisteisiin.

Tiimityöskentely yhdistää yksilöiden voimavarat. Tehokkaat ABUS-kääntöpuominosturit hoitavat tehtävänsä tiimissä luotettavasti ja vähentävät käyttäjiensä työkuormaa. ABUSin laaja kääntöpuominosturivalikoima tarjoaa joustavia ja kustannustehokkaita materiaalinkäsittelyratkaisuja moniin eri työvaiheisiin.

ABUS-kääntöpuominosturit voidaan räätälöidä yksilöllisesti asennuksen ja nostimen tyypistä aina erityisvaatimuksiin soveltuviin nostureihin asti ABUSin korkeaa laatua noudattaen.

Nosturit pystyvät napin painalluksella käsittelemään tarkasti ja vaivattomasti jopa 6,3 tonnin kuormia – joko asennettuina omiin pylväisiinsä, seiniin tai valmiina oleviin jalustoihin. ABUS-nostureilla nostaminen on helpompaa, tehokkaampaa ja turvallisempaa – olipa kyse koneiden lastaamisesta, raskaiden työkalujen vaihtamisesta tai työkappaleiden siirtämisestä pöydille käsittelyä varten.

Kaikkiin kääntöpuominostureihin saatavilla myös portaaton nopeudensäätö noston ja siirron liikkeille ABUliner-taajuusmuuttajalla.

ABUliner-taajuusmuuttajalla tarkka nopeuden hallinta. Sopii erityisesti herkkien tuotteiden, kuten lasin tai keramiikan, tai pitkien, isojen kuormien sujuvaan käsittelyyn.

ABUliner mahdollistaa myös tarkan paikannuksen hankaliin kokoonpano- ja liitostöihin. Lisäturvallisuuden vuoksi taajuusmuuttajassa on elektroninen sammutusjärjestelmä, jossa on kaksi ohjelmoitavaa pysäytyskohtaa.

Pylväspuominosturi LS

Pylväspuominosturi LS

Pylväspuominosturi LS on suunniteltu asennettavaksi seisomaan vapaasti lattialla. Työpisteeseen sijoitettavan nosturin kääntöalue on 270°, puomin pituus on jopa 7 metriä ja turvallinen nostokyky yltää jopa 1 tonniinPysäyttimet mahdollistavat kääntöalueen mukauttamisen yksilöllisiin tarpeisiin.

Puominosturi LSX

Kääntöpuominosturi LSX

Pylväspuominosturi LSX on suunniteltu asennettavaksi seisomaan vapaasti lattialla. Työpisteeseen sijoitettavan nosturin kääntöalue on 270°, puomin pituus on jopa 7 metriä ja turvallinen nostokyky yltää 0,5 tonniin.

Puominosturi VS

Kääntöpuominosturi VS

Pylväspuominosturi VS on tarkoitettu asennettavaksi seisomaan vapaasti lattialla. Työpisteeseen sijoitettavan nosturin kääntöalue on 360°, puomin pituus on jopa 10 metriä ja turvallinen nostokyky yltää 6,3 tonniinMatala rakenne mahdollistaa koukun tuomisen ylös, jolloin käytettävissä oleva tila on optimaalisessa käytössä.

Seinäpuominosturi LW

Seinäpuominosturi LW

Seinäpuominosturi LW on suunniteltu asennettavaksi seinään tai valmiina olevaan jalustaan. Työpisteeseen sijoitettavan nosturin kääntöalue on 180°, puomin pituus on jopa 7 metriä ja turvallinen nostokyky yltää 1 tonniin.

Seinäpuominosturi LWX

Seinäkääntöpuominosturi LWX

Seinäpuominosturi LWX on suunniteltu asennettavaksi seinään tai valmiina olevaan jalustaan. Työpisteeseen sijoitettavan nosturin kääntöalue on 180°, puomin pituus on jopa 7 metriä ja turvallinen nostokyky yltää 0,5 tonniin.

Seinäpuominosturi VW

Seinäkääntöpuominosturi VW

Seinäpuominosturi VW on suunniteltu asennettavaksi seinään tai valmiina olevaan jalustaan. Työpisteeseen sijoitettavan nosturin kääntöalue on 180°, puomin pituus on jopa 10 metriä ja nostokyky yltää jopa 5 tonniin. Seinäpuominosturi VW:n rakenne mahdollistaa rakennuksen tilan optimaalisen käytön niin, että kuormaa voidaan siirtää mahdollisimman suurella nostokorkeudella

Yhteyshenkilöt

Juuso Haapala

Puhelin

044 762 2562

Sähköposti

juuso.haapala@kp-servicepartner.com

Ilkka Petäjistö

Puhelin

050 048 8478

Sähköposti

ilkka.petajisto@kp-servicepartner.com

Tomi Kosonen

Puhelin

044 7622 549

Sähköposti

tomi.kosonen@kp-servicepartner.com