IMET radio-ohjaus

IMET radio-ohjaimet

Nostureiden radio-ohjaimet ovat yleisiä monissa uusissa nostureissa. IMET radio-ohjain sopii turvalliseksi ja kustannustehokkaaksi ratkaisuksi kaikkiin nostureihin, sekä uusin että jo käytössä oleviin nostureihin. Radio-ohjaimet toimitetaan valmiiksi toimivana järjestelmänä asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

IMET radioiden turvallisuusluokitus on korkea, joka varmistaa luotettavan ja turvallisen käytön kaikissa käyttöolosuhteissa. IMETillä on kattava tuotevalikoima vakio-ohjaimia sekä räätälöityjä radio-ohjainratkaisuja.

KP-ServicePartnerin kattava verkosto varmistaa vakio radio-ohjaimien saatavuuden nopeasti. Tuotetuki ja huoltoverkosto varmistaa käyttäjille koulutukset ja kustannustehokkaat varaosat. Varastomalleina Helsingissä ja Oulussa ovat WAVE-painikeradiot sekä ZEUS-radio-ohjaimet.

IMET M880 WAVE2 S

 

IMET M880 Wave2 S -ohjaimen turvallisuus on radio-ohjainten kärkeä. Pysäytystoiminto on PL e / CAT4 luokkaa.

Radio on varustettu litiumpolymeeriakulla, joka mahdollistaa radio-ohjaimen keskeytymättömän käytön jopa 25 tunniksi. Ohjaimen kotelo on todella kestävää vahvistettua muovia.

Ohjain sisältää uudet toiminnot, kuten automaattinen taajuusmuutos AFA-tekniikalla (Automatic Frequency Agility).

WAVE 2 ohjaimen voi kytkeä PC:n diagnostiikka työkaluun, jonka avulla toiminnallisuudet voidaan varmistaa ja huolto on nopeaa sekä kustannustehokasta. PIN-koodin avulla radiokahvan käyttö rajoitetaan vain valtuutetulle henkilöstölle.

Ohjaimessa LED-valo, joka mahdollistaa painonappien näkyvyyden hämärissä olosuhteissa, näin käyttäjällä on turvallista ja miellyttävää käyttää nosturia. Uusi Wave2 S voidaan varustaa myös graafisella näytöllä, jossa näytössä näkyy käyttäjälle halutut asiat.

Wave 2S sopii erinomaisesti nostimien ja nostureiden ohjaamiseen.

IMET M880 WAVE2 L

Uusi teknologia ja muotoilu uudessa Wave2 mallissa. Ohjaimen turvallisuus on radio-ohjainten kärkeä. Pysäytystoiminto on PL e / CAT4 luokkaa. Ohjaimen kotelo on valmistettu todella kestävästä vahvistetusta muovista.

Radio on varustettu litiumpolymeeriakulla, joka mahdollistaa radio-ohjaimen keskeytymättömän käytön jopa 25 tunniksi.

Ohjain sisältää uudet toiminnot, kuten automaattinen taajuusmuutos AFA-tekniikalla (Automatic Frequency Agility).

WAVE 2 ohjaimen voi kytkeä PC:n diagnostiikka työkaluun, jonka avulla toiminnallisuudet voidaan varmistaa ja huolto on nopeaa ja kustannustehokasta. PIN-koodin avulla radiokahvan käyttö rajoitetaan vain valtuutetulle henkilöstölle.

Ohjaimessa LED-valo, joka mahdollistaa painonappien näkyvyyden hämärissä olosuhteissa, näin käyttäjällä on turvallista ja miellyttävää käyttää nosturia. Uusi Wave2 L voidaan varustaa myös graafisella näytöllä, jossa näytössä näkyy käyttäjälle halutut asiat.

Wave2 L sopii erinomaisesti nostureiden ohjaamiseen, joissa on kaksi nostovaunua, lisätoimintoja tai nostoapuvälineitä.

 

IMET M880 ZEUS2 B

ZEUS2 on monikäyttöisin radio-ohjain teollisuusnostureissa, erikois-ja prosessinostureissa, sekä kaikissa muissa tilanteissa, joissa nosturin ohjaaminen kierrettävällä joystickillä on mukavin ja turvallisin tapa.

Turvallisuus

Turvallisuus on radio-ohjainten kärkeä. Pysäytys toiminto on PL e / CAT4 luokkaa.

Mukautuva automaattinen taajuus (AFA)
Uudet toiminnot, kuten automaattinen taajuusmuutos AFA-tekniikalla (Automatic Frequency Agility).

Radiokalibrointi
Yksittäisten joystickien vasteen käyttäytyminen voidaan kalibroida suoraan radion kautta, mikä mukauttaa kaikkien nosturin liikkeiden nopeuden.

Tapahtumaloki
IMET-kaukosäätimet tallentavat kaikki tapahtumat, jotka johtavat häiriötilanteisiin  tai odottamattomiin pysäytyksiin sekä laitteen käyttötunteihin.

PIN-KOODI: aina turvallisissa käsissä
Uusi IMET-kaukosäädin antaa sinulle mahdollisuuden asettaa muokattavissa olevan turvakoodin, jotta laitetta voi käyttää vain valtuutettu henkilö.

STOP-painike: turvallisuus on aina tärkeää

Uusi itselukittuva nappi kaksinkertaisella nollausjärjestelmällä takaa turvallisuuden eurooppalaisten ja kansainvälisten turvallisuusnormien mukaisesti sekä erinomaisen helppokäyttöisyyden. Vaikka se on täysin suojattu tahattomilta törmäyksiltä, STOP-painike on helposti tavoitettavissa.

Uusi ZEUS2  voidaan varustaa graafisella näytöllä, jossa näkyy käyttäjälle oikeat asiat.

Radio on varustettu litiumpolymeeriakulla, joka mahdollistaa radiokauko-ohjaimen keskeytymättömän käytön jopa 18 tunniksi.

ZEUS radio-ohjaimiin on saatavilla monia erilaisia lisätoimintoja. Tutustu lisätoimintoihin valmistajan sivuilla.

Yhteyshenkilöt

Juuso Haapala

Puhelin

044 762 2562

Sähköposti

juuso.haapala@kp-servicepartner.com

Tomi Kämäräinen

Puhelin

044 762 2583

Sähköposti

tomi.kamarainen@kp-servicepartner.com

Mika Ekholm

Puhelin

044 762 2520

Sähköposti

mika.ekholm@kp-servicepartner.com