KP-ServicePartner luottaa Accountorin kirjanpito- ja palkkaosaamiseen

KP-ServicePartnerille on ollut alusta alkaen selvää, että yritys keskittyy ydinosaamiseensa sekä asiakaspalveluun ja huolehtii, että tukena toiminnoissa on alansa parhaimmat osaajat. Taloushallinnon tukena meillä toimii nykyaikainen tilitoimisto Kuopion Accountor, jonka avulla kirjanpidon ja palkanlaskennan rutiinitehtävät sujuvat ongelmitta. Accountor halusi tehdä meistä referenssitarninan ja se on meille ilo ja kunnia!

KP:n hankintatoimesta ja yhteistyösopimuksista vastuussa oleva Ville Kuusisto iloitsee yhteistyömme sujuvuudesta. ”Omalla henkilökunnalla jää aikaa yrityksen strategian toteuttamiseen ja kehityshankkeiden edistämiseen, kun rutiinityö hoidetaan mallikkaasti muualla.” Kuusisto toteaa.   ”Kirjanpitäjä sekä palkanlaskija tietävät ”talomme tavat” ja yhteistyö sujuu. Linjat pysyvät aina lyhyinä, jolloin kumpikin osapuoli ottaa tarvittaessa reippaasti yhteyttä”, Kuusisto lisää.

Lue koko tarina Accountorin verkkosivuilta.

KP-ServicePartner toimitti Jyväskylään DB-Santasalon uuteen teollisuusvaihdetehtaaseen laajan nosturikokonaisuuden

KP-ServicePartner aloitti nosturikokonaisuuden suunnittelun keväällä 2020 yhdessä David Brown Santasalon projektipäällikkö Antti Haapaniemen kanssa. Projektin suunnittelussa kuunneltiin tarkoin asiakkaan ja käyttäjien toiveita. ”Nostureiden 3D-mallinnoksia käytettiin tehtaan layout kuvaan sijoittamalla, ja näin onnistuimme valitsemaan työkohteisiin oikeanlaiset nostoratkaisut, kertoo KP:n projektipäällikkö Tomi Kämäräinen”.

Lopullinen layout- malli, ensimmäisessä vaiheessa tehtyyn hallikokonaisuuteen, oli valmiina toukokuussa 2021. Nosturiratojen asennukset aloitettiin heinäkuussa ja nosturit asennettiin ja luovutettiin käyttöön syyskuussa 2021.

Ensimmäinen nosturitoimitus sisälsi:

  • Cranbaltin nosturiradat
  • 7 kpl ABUS siltanostureita kuormat 2 000kg – 15 000kg
  • 1 kpl ABUS puominosturi 2 000kg
  • 1 kpl ABUS kevytnostinjärjestelmä varustettuna neljällä 630kg siltanosturilla

Nosturiratojen sekä nostureiden asennukseen osallistui yhteensä 7 henkilöä.

Teollisuusvaihdetehtaan toinen hallikokonaisuus valmistuu Jyväskylään vuoden 2022 loppuun mennessä.

 

KP-ServicePartnerilla paikasta riippumaton etätyö on arkea

Jo aikaa ennen koronaa KP-ServicePartnerilla on tehty etätyötä ympäri Suomen. Työntekijöitä on haettu työtehtäviin henkilöiden osaamisen perusteella, ei niinkään sijainnin perusteella. Yritys mahdollistaa joustavan toimistotyöskentelyn kotoa tai konttorilta nykyaikaisilla työnantajan kustantamilla työvälineillä ja ohjelmistoilla. Työn tekemiseen etänä liittyy monenlaisia haasteita kuten ergonomian huomioiminen, jaksaminen ja työpäivän tauottaminen. Mm. näiden asioiden tueksi KP:llä on testattu kävelypalavereita, etäkahvitaukoja ja parannettu henkilöstöetuja lisäämällä kulttuuri-ja liikuntaetuun myös hierontaetu. Työn tekeminen mobiiliyhteyksin ajoittain vapaa-ajan asunnolta tai vaikkapa kannon nokasta usein edistää henkilöstön viihtyvyyttä työssään. KP:n joustavissa työskentelymalleissa nousee esiin perheyrityksemme tausta ja arvot.

Yle kävi haastattelemassa hallintopäällikköämme Anna-Maria kotonaan Juvalla maaliskuussa 2021 etätyön haasteista, joita tutkitaan parhaillaan laajemmin. Lue haastattelu täältä.