KP-ServicePartnerilla paikasta riippumaton etätyö on arkea

Jo aikaa ennen koronaa KP-ServicePartnerilla on tehty etätyötä ympäri Suomen. Työntekijöitä on haettu työtehtäviin henkilöiden osaamisen perusteella, ei niinkään sijainnin perusteella. Yritys mahdollistaa joustavan toimistotyöskentelyn kotoa tai konttorilta nykyaikaisilla työnantajan kustantamilla työvälineillä ja ohjelmistoilla. Työn tekemiseen etänä liittyy monenlaisia haasteita kuten ergonomian huomioiminen, jaksaminen ja työpäivän tauottaminen. Mm. näiden asioiden tueksi KP:llä on testattu kävelypalavereita, etäkahvitaukoja ja parannettu henkilöstöetuja lisäämällä kulttuuri-ja liikuntaetuun myös hierontaetu. Työn tekeminen mobiiliyhteyksin ajoittain vapaa-ajan asunnolta tai vaikkapa kannon nokasta usein edistää henkilöstön viihtyvyyttä työssään. KP:n joustavissa työskentelymalleissa nousee esiin perheyrityksemme tausta ja arvot.

Yle kävi haastattelemassa hallintopäällikköämme Anna-Maria kotonaan Juvalla maaliskuussa 2021 etätyön haasteista, joita tutkitaan parhaillaan laajemmin. Lue haastattelu täältä.

KP-ServicePartner laajentaa nosturimyyntiä Viroon

KP tarjoaa etävalvottuja ABUS- teollisuusnostureita, nosturivaraosia ja modernisaatioratkaisuita myös muille merkeille, nyt Suomen lisäksi, lahden toiselle puolelle Viroon.

Tähän hetkeen tultaessa olemme onnistuneet kasvattamaan markkinaosuutta merkittävästi Suomessa. Ja nyt haluamme tehdä saman myös Virossa.

”Abusin nosturivalikoima on monipuolinen, tuotteet laadukkaita ja edullisia. Kuljetukset maanteitse Saksasta ovat nopeita ja edullisia. Meillä on varasto Etelä-Suomessa, josta varaosat sekä kunnossapito- ja asennuspalvelut saadaan nopeasti paikalle Viroon, jopa nopeammin kuin moneen osaan Suomea!” Kertoo myyntipäällikkö Fredrik Bäckman.

”Meiltä löytyy myös viron kielen osaamista. Asennukset ja huoltopalvelut voidaan toteuttaa Virossa asiakkaittemme äidinkielellä.” KP-ServicePartner tekee jo tiettyjen komponenttien valmistuksessa yhteistyötä virolaisten yritysten kanssa. Tavoitteena on rakentaa tulevaisuudessa vahva paikallinen verkosto: ”Haluamme hyödyntää paikallisten yritysten osaamista ja elinvoimainen yritystoiminta Virossa on myös meidän etumme”, Bäckman summaa.

 

Esittely yrityksen toiminnasta ja tuotteista julkaistiin eestiksi Viron paikallisessa mediassa Äripäev 18.3.2021. Katso juttu täältä.

 

KP-ServicePartner Oy sai Suomen Vahvimmat Platinaa!

Suomen Asiakastiedon ylläpitämä Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti myönnetään ainoastaan parhaista parhaille. Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna.

Sertifikaatti on lisätty KP-ServicePartnerin Luotettava Kumppani raportille ja tuo entistä enemmän läpinäkyvyyttä ja luottamusta tilaajien ja toimittajan välille.

”Varsinkin nyt, Covid19- viruksen tuoman epävarmuuden aikana, asiakkaan sekä oman henkilöstön luottamus yritystä kohtaan on tärkeää. Tämä hieno tunnustus on saavutettu yhdessä tekemällä. Kiitos!” – toimitusjohtaja Pekko Herola.