KP-ServicePartner laajentaa nosturimyyntiä Viroon

KP tarjoaa etävalvottuja ABUS- teollisuusnostureita, nosturivaraosia ja modernisaatioratkaisuita myös muille merkeille, nyt Suomen lisäksi, lahden toiselle puolelle Viroon.

Tähän hetkeen tultaessa olemme onnistuneet kasvattamaan markkinaosuutta merkittävästi Suomessa. Ja nyt haluamme tehdä saman myös Virossa.

”Abusin nosturivalikoima on monipuolinen, tuotteet laadukkaita ja edullisia. Kuljetukset maanteitse Saksasta ovat nopeita ja edullisia. Meillä on varasto Etelä-Suomessa, josta varaosat sekä kunnossapito- ja asennuspalvelut saadaan nopeasti paikalle Viroon, jopa nopeammin kuin moneen osaan Suomea!” Kertoo myyntipäällikkö Fredrik Bäckman.

”Meiltä löytyy myös viron kielen osaamista. Asennukset ja huoltopalvelut voidaan toteuttaa Virossa asiakkaittemme äidinkielellä.” KP-ServicePartner tekee jo tiettyjen komponenttien valmistuksessa yhteistyötä virolaisten yritysten kanssa. Tavoitteena on rakentaa tulevaisuudessa vahva paikallinen verkosto: ”Haluamme hyödyntää paikallisten yritysten osaamista ja elinvoimainen yritystoiminta Virossa on myös meidän etumme”, Bäckman summaa.

 

Esittely yrityksen toiminnasta ja tuotteista julkaistiin eestiksi Viron paikallisessa mediassa Äripäev 18.3.2021. Katso juttu täältä.