KP-ServicePartner Oy sai Suomen Vahvimmat Platinaa!

Suomen Asiakastiedon ylläpitämä Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti myönnetään ainoastaan parhaista parhaille. Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna.

Sertifikaatti on lisätty KP-ServicePartnerin Luotettava Kumppani raportille ja tuo entistä enemmän läpinäkyvyyttä ja luottamusta tilaajien ja toimittajan välille.

”Varsinkin nyt, Covid19- viruksen tuoman epävarmuuden aikana, asiakkaan sekä oman henkilöstön luottamus yritystä kohtaan on tärkeää. Tämä hieno tunnustus on saavutettu yhdessä tekemällä. Kiitos!” – toimitusjohtaja Pekko Herola.