KP-ServicePartnerille myönnettiin Stora Enson Veitsiluodon tehtaiden turvallisuuspalkinto!

Kuvan ottanut: Jussi Partanen (Stora Enso). Kuvassa vasemmalta KP-ServicePartnerin Matti Frantti ja Aki Miettunen.Stora Enson paperidivisioonan turvallisuusviikko huipentui perjantaina 8.11.2019 Veitsiluodon tehtaalla toimittajaturvallisuuskilpailuun, jossa palkinnon kävi pokkaamassa KP-ServicePartnerin Veitsiluodon tehtaiden nosturikunnossapidosta Matti Frantti ja työsuojelupäällikkö Aki Miettunen. Turvallisuuspalkinto myönnettiin sitoutuneisuudesta turvallisuustyöhön Veitsiluodon tehtaalla. Turvallisuustyön mittaristoon kuuluvat turvallisuushavaintojen määrä, tapaturmien määrä sekä turvallisuuden kehittämistyö yhdessä asiakkaan kanssa yhteisellä työmaalla.

Turvallinen tekeminen on KP:n ykkösasia ja olemme erittäin ylpeitä tästä tunnustuksesta!

Kuvan ottanut: Jussi Partanen (Stora Enso)
Kuvassa vasemmalta KP-ServicePartnerin Matti Frantti ja Aki Miettunen.