Älykkäät kunnossapidon ratkaisut esillä pohjoismaiden johtavassa teknologiatapahtumassa

KP-Servicepartner Teknologia19 messut

Halli 7, osasto 7g132 (kunnossapitolavan läheisyydessä)

Kunnossapidon nykyaikainen tiedonkeruujärjestelmä – teollisuuslaitoksen älykkäät aivot

Monipuolinen ja räätälöity tiedonkeruu on tärkeässä roolissa prosessien sujuvuuden ja toiminnan tehokkuuden varmistamisessa. Kun järjestelmät toimivat luotettavasti ja turvallisesti, mahdollistuu myös ihmisten turvallisuus. Käyttökatkojen eliminointi, oikea-aikaiset huollot ja elinkaarisuunnittelu ovat avaintekijöitä kilpailukyvyn varmistamisessa.

Tule kokeilemaan edistyksellistä wMate-simulaattoria!

Osastoltamme löytyy wMate-simulaattori, jonka avulla näet miten tiedolla johtaminen toimii käytännössä. Pääset kokeilemaan Imetin radio-ohjausta ja näet miten kerätty data toimii yhdessä wMate-järjestelmän kanssa.

Pistäydy rohkeasti paikalle!

 

IMET Workmate ABUS Stahl