Tractel Solutions nostoapuvälineet KP-ServicePartnerille

Maailmanlaajuisesti toimivan Tractel Group -konsernin Tractel Solutions nostoapuvälineiden valikoima siirtyy KP-ServicePartnerin tuotevalikoimaan syksyllä 2018. Vuonna 1941 perustettu Tractel Group on yksi maailman johtavista nostojärjestelmien ja tuotteiden valmistajista. Tractel Solutions -ratkaisut ovat jo vuosien ajan keskittyneet teollisuudessa tarvittavien nostolaitteiden suunnitteluun, valmistukseen ja myyntiin.

Tractel Solutions -tuotevalikoiman kautta KP-ServicePartnerin nostoratkaisujen valikoima monipuolistuu entisestään. Uudet tuotteet tarjoavat asiakkaille laadukkaat ja monipuoliset vakioratkaisut ja tuotteet erilaisten kappaleiden nostamiseen ja siirtämiseen tehokkaasti. Tractel Solutions myös suunnittelee ja räätälöi monipuoliset nostoratkaisut eri asiakastarpeisiin.

Alkuperäislaatua vastaavat nostureiden yleisosat kustannustehokkaasti

Tractel Solutions tuotevalikoimasta löytyvät:

Nostoapuvälineet

  • vakionostopuomit, nostopuomit säädettävillä nostopisteillä ja kääntömoottoreilla sekä paperirullien nostovarret
  • C-nostokoukut rullien ja kelojen nostoon, erikoistarraimet ja teleskooppinostimet
  • Tarraimet: manuaaliset, puoliautomaattiset ja automaattiset
  • PalTurn-kääntölaitteet

Nostokoukut

  • Nosturin koukut, moottorilla kääntyvät koukut, automaattikoukut, koukkublokit ja erikoiskoukut
  • Köysipyörät, köysiohjausrullastot ja köysien ohjausblokit

Tractel Solutions yhteistyön kautta KP-ServicePartner tarjoaa alkuperäistä laatua vastaavat nostureiden koukut, köysipyörät, ja köysienohjausrullat kustannustehokkailla ratkaisuila. Nosturikoukkujen valikoima käsittää vakiokoukut ja kääntökoukut. Koukkujen nostokapasiteettia on aina 500 tonniin asti.

Lisätietoja Tractel Solutions nostovälineistä antaa:

Ilkka Petäjistö, 050 048 8478, ilkka.petajisto@kp-servicepartner.com