STAHL CraneSystems nostureiden edustus KP-ServicePartnerille

– Laajan tuotevalikoiman erikois- ja prosessinosturivalmistaja tulee vahvasti Suomen markkinoille

STAHL CraneSystems ja KP-ServicePartner ovat sopineet, että KP-ServicePartner edustaa Suomessa STAHL nostureita ja komponentteja.

STAHL CraneSystems on maailmanlaajuinen nostimien, nosturiosien sekä nostoratkaisujen suunnittelija ja toteuttaja. Yli 140 vuotta vanha yritys on maailman johtava valmistaja räjähdysvaarallisten tilojen nosturiratkaisuissa ja tarjoaa laajimman ja täydellisimmän tuotevalikoiman alan markkinoilla. STAHL CraneSystems hallitsee kokonaisvaltaisesti laajat projektit sisältäen suunnittelun, toteutuksen ja käyttöönoton. Myös kansainvälisten EPC-projektien hallinta ja toteutus kuuluvat STAHL CraneSystemsin vahvuuksiin.

”STAHL CraneSystems yhteistyön kautta meillä on mahdollisuus tarjota asiakkaille kustannustehokkaasti erikois- ja prosessinosturit lähes kaikkiin nostotarpeisiin.  Asiakkaillamme on ollut jo pidempään tarvetta saada uusia, vahvoja ja laadukkaita toimittajavaihtoehtoja nostoratkaisuihin. Nyt tähän tarpeeseen pystyään vastaamaan vahvalla STAHL Cranes -tuotevalikoimalla, ” kertoo KP-ServicePartnerin myyntipäällikkö Ilkka Petäjistö.

STAHL CraneSystemsillä on pitkä kokemus tehokkaista nostoratkaisuista paperi-, teräs-, konepaja-, betoni-, öljy-, kaasu- ja autoteollisuudessa. Offshore-projektikokemus tuo varmuutta vaativimpiinkin tarpeisiin. KP-ServicePartnerin tavoite on, että asiakkaat saavat parhaan ja kustannustehokkaimman nostolaiteratkaisun kaikkiin kohteisiin olipa kyseessä standardi- tai erikoisnosturi.

Lisätietoja STAHL-nostureista antaa

Ilkka Petäjistö, 050 048 8478, ilkka.petajisto@kp-servicepartner.com