Radio-ohjaimet parantavat nosturien turvallisuutta

KP-ServicePartner toimii IMET radio-ohjaimien maahantuojana.

Radio-ohjaimet ovat yleisiä monissa uusissa nostureissa. IMET radio-ohjain sopii turvalliseksi ja kustannustehokkaaksi ratkaisuksi kaikkiin nostureihin, sekä uusin että jo käytössä oleviin. Radio-ohjaimet toimitetaan käyttövalmiina järjestelmänä asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

IMET-radioiden turvallisuusluokitus on korkea, joka varmistaa luotettavan ja turvallisen käytön kaikissa olosuhteissa. Nostureiden ohjaus radio-ohjaimella parantaa nosturin turvallisuutta, kun käyttäjä voi liikkua vapaasti ja havainnoida ympäristöä tarkemmin. Ergonominen käytettävyys vähentää myös nosturin käyttäjän rasittumista.

IMET s.r.l radiojärjestelmät valmistetaan ja kehitetään Italiassa. IMET s.r.l on perustettu vuonna 1988 ja se omaa yli 30 vuoden kokemuksen radio-ohjaimista. Myynti- ja huoltoverkostoa on 35 maassa ympäri maailmaa.

IMET-radioilla on laaja tuotevalikoima räätälöityjä radio-ohjainratkaisuja sekä vakio-ohjaimia. KP-ServicePartnerin Suomen laajuinen verkosto varmistaa vakioradioiden saatavuuden nopeasti. Tuotetuki ja huoltoverkosto varmistaa käyttäjille koulutukset ja kustannustehokkaat varaosat.

Tutustu valikoimastamme löytyviin radio-ohjaimiin: