Nolla tapaturmaa

KP-ServicePartner Oy saavutti 23. huhtikuuta yhteensä 365 päivää ilman poissaoloon johtaneita tapaturmia. Vuosi on pisin yhtäjaksoinen aika yrityksen historiassa ilman tapaturmia.

”Turvallisuus on meille ykkösasia. Tavoitteenamme on, ettei tapaturmia tapahdu ja on hienoa, että olemme nyt askeleen lähempänä tavoitetta. Kokonainen vuosi ilman poissaoloon johtavaa tapaturmaa on hyvä motivaattori jatkaa samalla tavalla”, kertoo KP-ServicePartnerin toimitusjohtaja Pekko Herola.

KP-ServicePartnerin toiminnassa turvallisuus on osa johtamista ja päivittäistä toimintaa. Yrityksen koko henkilöstö on aktiivisesti mukana tunnistamassa riskejä, havainnoimassa turvallisuuspoikkeamia ja vaaratilanteita. Myös positiiviset turvallisuushavainnot kirjataan ylös.

”Toimintaympäristömme erilaisten asiakkaiden kanssa monilla eri teollisuuden toimialoilla haastaa yritystämme positiivisella tavalla turvalliseen tekemiseen. Jokainen työ ja projekti aloitetaan aina riskien tunnistamisella ja asiakkaan toimintaympäristöön ja ohjeisiin tutustumalla. Yhteinen turvallinen työpaikka tehdään joka päivä. Edellisten päivien tulokset eivät ole tae turvalliselle työpäivälle”, toteaa Herola.