KP-ServicePartner Oy ja Terichem Tervakoski Oy allekirjoittivat tuotantoon integroidun kunnossapitosopimuksen

Teollisuuden kunnossapitoon sekä teollisuusnostureihin ja etävalvontaratkaisuihin erikoistunut KP-ServicePartner Oy ja maailman johtava korkealuokkaisten sähköeristekalvojen valmistaja Terichem Tervakoski Oy allekirjoittivat sopimuksen Tervakosken tehtaan kunnossapidon johtamisesta ja kehittämisestä. Sopimus on voimassa vuoteen 2021 asti.

Sopimuksen laajuuteen kuuluu tuotantoprosessin ja kiinteistön kunnossapito sekä niiden kehittäminen. Kunnossapidon johtamisessa ja kehittämisessä hyödynnetään KP-ServicePartnerin tuotantoon integroitua kunnossapidon toimintamallia. Mallissa hyödynnetään KP-ServicePartnerin ja Terichem Tervakoski Oy:n sekä OEM laitevalmistajien osaaminen ja parhaat käytännöt.

”Etävalvontaratkaisujen avulla kehitämme laitteiden ja prosessien käyttövarmuutta ja vähennämme huoltoseisokkeihin tarvittavaa tuotantoaikaa. Kunnossapidon suunnitelmallisuus, systemaattisuus ja ennakoitavuus paranevat samalla, kun kunnossapitokustannukset laskevat tuotantomäärään suhteutettuna”, kertoo KP-ServicePartner Oy:n toimitusjohtaja Pekko Herola.

”Kehitämme KP-ServicePartnerin kanssa yhdessä tuotantoprosessin laadun tuottokykyä ja tehokkuutta. Uuden toimintamallin myötä meillä on mahdollisuus keskittyä omaan liiketoimintaamme ja prosessien tehokkuuden parantamiseen”, toteaa Terichem Tervakoski Oy:n toimitusjohtaja Juha Laakko.

Lisätietoja:

Pekko Herola, toimitusjohtaja, KP-ServicePartner Oy, puh. 044 762 2401
Juha Laakko, toimitusjohtaja, Terichem Tervakoski Oy, puh. 040 350 0879

 

Terichem Tervakoski Oy on osa Tervakoski Films Groupia, jolla on tehtaat Tervakosken lisäksi Slovakiassa ja Ukrainassa. Tervakoski Films Group valmistaa, kehittää ja myy sähköeristemateriaaleja kondensaattoriteollisuuteen. Tervakoski Films Group on markkinajohtaja toimialallaan ja asiakkaita ovat suuret sähkön kompensointilaitteita valmistavat yritykset. Lisää tietoa www.tervakoskifilm.com

KP-ServicePartner Oy on tuotantolaitosten kunnossapitoon ja ABUS-teollisuusnostureiden myyntiin sekä kaikkien nosturivalmistajien nostureiden elinkaaripalveluihin keskittynyt kasvava suomalainen perheyhtiö, jonka palveluksessa on noin 100 kunnossapitoalan ammattilaista kymmenellä paikkakunnalla. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Siilinjärvellä. Vuonna 2003 perustetun yhtiön vahvuuksia ovat aito asiakaslähtöisyys, laaja-alainen palvelutarjonta sekä laadukkaat ABUS-nosturit. Yhtiön toimintaa tukevat virtaviivainen organisaatiorakenne ja tiivis yhteistyö kumppanien kanssa. Asiakkaita ovat kotimaiset teollisuusalojen yritykset. Lisää tietoa www.kp-servicepartner.com