KP-ServicePartner Oy ja FSP Finnish Steel Painting Oy sopivat laajan kunnossapitosopimuksen

KP-ServicePartner ja FSP Finnish Steel Painting aloittavat yhteistyön 1.1.2018, kun FSP ulkoistaa pintakäsittelylaitostensa kokonaiskunnossapidon KP-ServicePartnerille. Kunnossapitosopimus kattaa kaikki FSP:n Suomessa sijaitsevat tuotantolaitokset, joita on yhteensä 20 eri puolilla Suomea.

FSP Finnish Steel Painting on yksi Euroopan suurimmista teollisen pintakäsittelyalan yrityksistä. FSP tarjoaa teollista pintakäsittelyä sekä siihen liittyviä asiantuntija- ja lisäarvopalveluita. FSP:n palvelut kattavat pintakäsittelyprosessin tuotteen koko elinkaarelta, aina olosuhteiden määrittelystä pintakäsittelyyn ja sen tarkastuksiin sekä takuun jälkeiseen kunnossapitoon saakka.

KP-ServicePartnerin tarjoamat asiantuntijapalvelut kehittävät kunnossapidon suunnitelmallisuutta ja ennustettavuutta. Kunnossapitosopimuksen laajuuteen kuuluu pintakäsittelylaitosten kunnossapidon työt, materiaalit ja alihankinta sekä kunnossapidon kehittäminen ja johtaminen. Lisäksi sopimukseen kuuluu pintakäsittelylaitosten elinkaaren hallinta.

Sopimus on KP-ServicePartnerin kannalta merkittävä teollisuuskunnossapidon ja älykkäiden järjestelmien markkinoilla ja osoittaa KP-ServicePartnerin tuotantoon integroidun kunnossapitomallin lisäarvon asiakkaalle. Uudessa yhteistyössä yhdistämme KP-ServicePartnerin kunnossapidon ja teollisuusnostureiden osaamisen sekä FSP:n parhaan osaamiseen pintakäsittelyprosessista”, kertoo KP-ServicePartner Oy:n toimitusjohtaja Pekko Herola.

Yhteistyön tarkoituksena on saada saumattomasti toimiva palvelumalli FSP:n ja KP-ServicePartnerin välille, jossa huomioidaan sekä ennakoivat että kriittiset huollot ja saadaan tuotanto toimimaan mahdollisimman pienillä häiriöillä. Kun kunnossapidon hallinta on yhden toimijan alla, saamme tarkkaa tietoa ennakoivista huolloista, kriittisistä korjauksista ja käytetyistä varaosista. Pystymme myös tulevaisuudessa vertailemaan, kuinka paljon ennakoivan huollon lisääminen on vähentänyt tuotantoa pysäyttäviä laiterikkoja, jotka pahimmassa tapauksessa tulevat kalliiksi niin meille kuin asiakkaillemme”, toteaa FSP Finnish Steel Painting Oy:n hankintapäällikkö Anni Huttunen.

Lisätietoja:

Aki Vuorinen, Kehityspäällikkö, KP-ServicePartner Oy, puh. 050 443 7560
Pekko Herola, Toimitusjohtaja, KP-ServicePartner Oy, puh. 044 762 2401

Anni Huttunen, Hankintapäällikkö, FSP Finnish Steel Painting Oy, puh. 040 500 3762
Jarno Huttunen, Liiketoimintajohtaja, FSP Finnish Steel Painting Oy, puh. 050 400 2082

 

FSP Finnish Steel Painting Oy on yksi Euroopan suurimmista teollisen pintakäsittelyalan yrityksistä, jolla on toimintaa 13 eri paikkakunnalla Suomessa (Iisalmi, Jyväskylä, Järvenpää, Kaarina, Kangasniemi, Lappeenranta, Naantali, Outokumpu, Pori, Porvoo, Raahe, Raisio ja Savonlinna). Lisäksi yrityksellä on toimintaa Virossa ja Puolassa. FSP työllistää noin 200 alan ammattilaista ja yrityksen liikevaihto on noin 22 miljoonaa euroa. Lisää tietoa: http://www.fspcorp.com/

KP-ServicePartner Oy on tuotantolaitosten kunnossapitoon ja ABUS-teollisuusnostureiden myyntiin sekä kaikkien nosturivalmistajien nostureiden elinkaaripalveluihin keskittynyt kasvava suomalainen perheyhtiö. Yrityksen palveluksessa on noin 100 kunnossapitoalan ammattilaista yli kymmenellä paikkakunnalla. Vuonna 2003 perustetun yhtiön vahvuuksia ovat aito asiakaslähtöisyys, laaja-alainen palvelutarjonta sekä laadukkaat ABUS-nosturit. Yhtiön toimintaa tukevat virtaviivainen organisaatiorakenne ja tiivis yhteistyö kumppanien kanssa. Lisää tietoa: www.kp-servicepartner.com