Teknologia 17 -messut

KP-ServicePartner on mukana pohjoismaiden johtavassa teknologiatapahtumassa Teknologia 17 Helsingin messukeskuksessa 10.10.-12.10.

Tervetuloa ständillemme 7g101 tutustumaan tarjoamiimme älykkäisiin uuden sukupolven kunnossapidon ratkaisuihin, nostureiden etäkunnonvalvonta tuotteisiin ja uuteen älykkääseen ABUControl-nosturiin. Mukana ständillä ovat asiantuntijamme:

  • Etävalvonta ja älykkäät laitteet – Kehityspäällikkö Aki Vuorinen
  • Erikoisnostureiden nosturiasiantuntija – Myyntipäällikkö Ilkka Petäjistö
  • Trendion kunnonvalvonta – Asiantuntija Pertti Leinonen
  • Tuotantoon integroidun kunnossapidon asiantuntija – Toimitusjohtaja Pekko Herola

Nostureiden etäkunnonvalvonnan älykkäät ratkaisut tänään
Nostureiden moderni elinkaarenhallinta pohjautuu etävalvonnasta saatuun tarkkaan analytiikkaan, joka perustuu nosturin käyttö- ja kunnonvalvontatiedon yhdistämiseen. Tämä mahdollistaa kustannustehokkaat investoinnit ja elinkaaren jatkamisen ratkaisut. Trendion-etävalvontajärjestelmä optimoi laitteiden elinkaaren ja käyttövarmuuden. Trendionin tarkkaan analytiikkaan perustuva laitteen käyttöprofiili on pohjana turvallisille ja kustannustehokkaille ratkaisuille.”

Messuilla erikoistarjouksena Trendion kunnonvalvontaratkaisu!

ABUControl uuden sukupolven älykäs nosturi saapui Suomen nosturimarkkinoille
Suorituskyky, mukavuus, turvallisuus ja helppo huollettavuus ovat avainominaisuuksia, kun puhutaan uuden sukupolven ABUControl-nostureista. WiFi-yhteyden kautta hallittava ABUControl-nosturi vie nosturitoiminnan täysin uudelle tasolle.

Messuilla messutarjouksena ABUControl-nosturit!