KP-ServicePartner Oy ja Efora Oy sopivat monivuotisen kunnossapito- ja tarkastussopimuksen

Teollisuusnostureihin ja teollisuuden kunnossapitoon erikoistunut KP-ServicePartner Oy allekirjoitti monivuotisen nostureiden kunnossapito- ja tarkastussopimuksen Efora Oy:n kanssa. Sopimus kattaa kaikki Stora Enson tehtaat ja sahat 8 eri paikkakunnalla, joissa Efora Oy vastaa kokonaiskunnossapidosta.

Sopimuksen myötä KP-ServicePartner Oy nousee Suomessa yhdeksi johtavista toimijoista teollisuusnostureiden elinkaaripalveluissa sekä älykkäiden etävalvontaratkaisujen toimittajista.

”Sopimuksen laajuuteen kuuluu nostureiden kunnossapito, niiden tarkastukset ja varaosat sekä nosturien ja nosturiratojen älykkäät etävalvontalaitteet. Lisäksi sopimukseen kuuluu uusien nostureiden ja nostimien puiteostosopimus. Sopimus on KP-ServicePartnerin kannalta merkittävä teollisuusnostureiden elinkaaripalvelujen ja älykkäiden etävalvontalaitteiden markkinoilla,” kertoo KP-ServicePartner Oy:n toimitusjohtaja Pekko Herola.

 

”Eforan älykkään kunnossapidon strategiaan kuuluu kokonaisvaltaiset palveluratkaisut alan parhaiden toimijoiden kanssa. KP-ServicePartner Oy:n kanssa kehitämme yhdessä nostureiden käyttövarmuutta, elinkaaren hallintaa ja kunnossapidon kustannustehokkuutta,” toteaa Efora Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Tykkyläinen.

 

Lisätietoja:

Pekko Herola, toimitusjohtaja, KP-ServicePartner Oy, puh. 044 762 2401

Ilkka Tykkyläinen, toimitusjohtaja, Efora Oy, puh. 040 670 5056
KP-SERVICEPARTNER OY on tuotantolaitosten kunnossapitoon ja ABUS-teollisuusnostureiden myyntiin sekä kaikkien nosturivalmistajien nostureiden elinkaaripalveluihin keskittynyt kasvava suomalainen perheyhtiö, jonka palveluksessa on noin 100 kunnossapitoalan ammattilaista kymmenellä paikkakunnalla. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Siilinjärvellä. Vuonna 2003 perustetun yhtiön vahvuuksia ovat aito asiakaslähtöisyys, laaja-alainen palvelutarjonta sekä laadukkaat ABUS-nosturit. Yhtiön toimintaa tukevat virtaviivainen organisaatiorakenne ja tiivis yhteistyö kumppanien kanssa. Asiakkaita ovat kotimaiset teollisuusalojen yritykset.
Lisää tietoa www.kp-servicepartner.com

 

Efora Oy, Stora Enson tytäryhtiö, on teollisuuden kunnossapidon asiantuntijayritys, joka vastaa Stora Enson 11 sellu-, kartonki- ja paperitehtaan, sahan ja LVL-tehtaan kunnossapidosta Suomessa 8 eri paikkakunnalla (Heinola, Honkalahti, Imatra, Kemi, Kitee, Oulu, Uimaharju ja Varkaus). Efora työllistää noin 930 kunnossapidon ammattilaista ja sen liikevaihto on noin 207 miljoonaa euroa. www.efora.fi