ABUS EOT -nosturit kaukana pohjoisessa

Kuukauden juttu

Näenkö jättimäisiä lego-kappaleita? Saatat hetken miettiä kun vierailet ensi kertaa Dahlgrensin sementtivalimolla Perämeren rannikolla Skellefteåssa Pohjois-Ruotsissa.

Ei sentään legoja, mutta samantapaista logiikkaa käytetään perheomisteisen Dahlgrens Cementgjuteri AB :n tehtaalla, jossa valmistetaan kevytbetonitiiliä. Tiili tiililtä kootaan helposti ja edullisesti erilaisia seinäelementtejä. Elementit voivat olla jopa 3500 mm halkaisijaltaan, ja niitä käytetään mm. rakennuksiin, kaivoihin ja siltoihin.

Tehtaan uudella tuotantolinjalla vaativista nosto- ja siirtotöistä huolehtii ABUS –nosturit. Kauko-ohjaimella käytettävät EOT -siltanosturit nostavat nosturinkäyttäjän turvallisuuden ja käyttövarmuuden uudelle tasolle.

Lue lisää… http://www.abuscranes.com/crane-solutions/2016_10_abus-eot-cranes-in-the-far-north-at-dahlgrens-cementgjuteri-ab-in-skellefteaa