ABURemote – vapaus, jota olet odottanut

ABURemote – vapaus, jota olet odottanut

ABUS on tuonut suomen markkinoille uuden käyttäjäystävällisen kustannustehokkaan radio-ohjaimen.

ABURemote –kauko-ohjain antaa uuden vapauden turvalliseen ja tehokkaaseen nosturin ohjaukseen.

Voit tehdä raskaat siirrot perinteisestä riippu-ohjaimesta vapautuneena, jolloin varmistat turvallisen työskentelyn ja näet kokonaistilanteen parhaiten. Voit valita itsellesi sopivimman ohjaimen – jopa yhdellä kädellä hallittavan ABURemote- tai ABURemote joystick-ohjaimen. Miellyttävää käyttöä ja helppoutta lisää halutessasi vyöpidike ja olkahihna. Ohjaat nosturia selkeästä, valaistusta näytöstä ja turvallisilla isoilla painikkeilla. Helppokäyttöinen valikko, josta näet asetukset, aktiiviset nosturit ja nostimet, kuorman painon ja akun latauksen. Voit myös helposti määritellä usein tarvittavat yksilölliset komennot helpottamaan työtäsi.

Voit unohtaa kalliit ja hankalat erityisakut,  ABURemote toimii standardeilla akuilla tai –tarvittaessa tavallisilla paristoilla. Mikäli sinulla on useita ABURemote ohjausjärjestelmiä, voit turvata yhdellä vara-ohjaimella nopean varalähettimen saatavuuden. Varalähettimen aktivointi tapahtuu nopeasti lähettimien painonapeilla.

Nyt ABURemote –ohjaimet kampanjahintaan maaliskuun loppuun asti.

Lisätietoja ja tilaukset: Jouko Puikko puh. 044 762 2558 tai nosturit(a)kp-servicepartner.com

Esite: http://www.abuscranes.com/var/storage/original/application/116c0aa8e970774a3cb8500edaee3c8e.pdf

Tuotteen verkkosivut: http://www.abuscranes.com/products/components-accessories/aburemote