ABB myy Industrial Cranes –kunnossapitoliiketoimintansa KP-ServicePartnerille

ABB Oy on solminut 11.4.2016 sopimuksen Industrial Cranes –kunnossapitoliiketoimintansa myynnistä KP-ServicePartner Oy:lle. Teollisuusnostureiden kunnossapitoon keskittyvällä liiketoiminnalla on vain vähän yhteyttä ABB:n ydinliiketoimintaan. Uusi omistaja mahdollistaa teollisuusnostureiden kunnossapitoliiketoiminnalle hyvät edellytykset kehittyä edelleen.

KP-Servicepartner on toiminut ABB:n partnerina useita vuosia ja sillä on kunnossapitoyksiköitä 10 paikkakunnalla. Ennen tätä kauppaa se työllisti noin 90 henkeä. Liikkeenluovutus tapahtuu 12.4.2016 ja sen mukana siirtyy 9 henkilöä KP-ServicePartner Oy:lle vanhoina työntekijöinä.

ABB keskittyy jatkossa kehittämään automaatio- ja sähkövoimateknologian elinkaaripalveluihin liittyvää liiketoimintaa.

KP-ServicePartner Oy:sta tulee liiketoimintakaupan jälkeen Suomessa yksi suurimmista toimijoista teollisuusnostureiden kunnossapitopalveluissa. KP-ServicePartner Nosturit -liiketoiminta keskittyy teollisuuden nostureiden elinkaaripalveluihin, ABUS nostureiden myyntiin ja nostureiden varaosien palveluihin ja ratkaisuihin.

Lisätietoja:

Liiketoimintayksikön johtaja Jukka Auranen p. 050 334 1253

KP-Servicepartner Oy Toimitusjohtaja Pekko Herola p.044 762 2401