Pekko Herola varatoimitusjohtajaksi

Pekko Herola nimitettiin varatoimitusjohtajaksi 1.8.2014 vastuualueenaan myynnin kehittäminen ja johtoryhmän valmennus sekä uuden strategian jalkauttaminen henkilöstölle. Pekolla on hyvin monipuolinen työhistoria ja ennen KP-ServicePartneria hän työskenteli ABB:llä Servicen myyntijohtajana.herola_pekko_046

”Minulla on ollut poikkeuksellisen mahdollisuus työskennellä ABB:llä 15 vuoden aika todella mielenkiintoisissa, erilaisissa liiketoiminnoissa rakentamassa liiketoiminnan menetystekijöitä sekä kehittämässä uusia palveluita ja ratkaisuja asiakkaille sekä Suomessa että ulkomailla. Ennen ABB:tä työskentelin 8 vuotta konepäällikkönä erilaisilla laivoilla sekä vastasin uuden laivasarjan operatiivisesta käyttöönotosta”, kertoo Pekko Herola työhistoriastaan.

”Olen saanut kehittää omaa osaamista ja kokemustani monesta eri näkökulmasta.  Kunnossapidon liiketoiminta, tehtaanjohto, vaativasta laitevalmistus ja myynnin johtaminen ovat kaikki hyvin olennaisia ja tärkeitä kokonaisuuksia menestyksekkään liiketoiminnan takana. Näitä kokemuksia haluan hyödyntää KP-ServicePartner strategian rakentamisessa yhdessä johtoryhmän ja henkilöstön kanssa sekä rakentaa yhdessä KP-ServicePartnerin asiakkaiden kanssa toimivaa yhteistyömallia.

KP-ServicePartnerilla on edellytykset kehittyä ja kasvaa yrityksenä. Olen innoissani uudesta vastuualueestani ja haluan tuoda oman panokseni ja osaamiseni yritykseksemme kehittyessä palvelemaan entistä paremmin asiakkaitamme. Tarkoituksenani on kiertää kaikki toimipaikkamme ja tutustua lähemmin toimintaamme ja asiakastyöhön jokaisella paikkakunnalla.”